Niinkuin jo otsikosta varmaan huomaa kirjoittelen nyt Ressun "outouksista". Kirjotelkaa kommentteihin onko teidän vesikoirillanne tälläisiä kummallisuuksia( jos ei niin millaisia).
 Toilettikoira
Ressun outouksista oudoin: vessa hulluus. Se tulee joka aamu vessaan ihmisten kanssa. Vaikka menee hiuksia harjaamaan, se kipittää perässä. Tietysti mukavinta on jos soku menee vessaan ihan tarpeilleen. Se tulee istumaan eteen ja kerjäämään rapsutusta. Kun vessa sitten vedetään, Ressu työntää päänsä pönttöön ja alkaa seurata toimitusta. Sen jälkeen se alkaa raapia ovea pyytäen ulos vessasta.
 Saunakoira
Ressu rakastaa saunassa oloa. Se hyppää lauteille aina kun on mahdollista. Varsinkin jos sauna on lämmin se kiipeää lauteille istumaan ja nuolemaan ihmisten jalkoja. Kun sauna käy liian kuumaksi Ressulle, se hyppää pois lauteilta, jolloin se päästetään pesutilaan odottamaan, että joku päästää sen pois.
 Pöydänaluskoira
Ressu on kovin läheisyydenhaluinen, joten sen on oltava paikalla myös muiden syödessä. Se menee pöydänalle makaamaan jonkun jaloille. Parhaimmillaan se lepää jopa kolmen jalan päällä yhtäaikaa. Välillä ollessaan iloinen se nuolee jonkun varpaita.
  Läheisyyskoira
Ressu on (niinkuin jo mainitsin) kovin läheisyyden haluinen. Se tunkee aina sohvalla istuessa itsensä jonkun jalkojen alle istumaan. Jos joku istuu lattialla Ressu tulee makaamaan syliin. Usein joku tekee sen virheen, että asettaa tyynyn lattialle kun istuu lattialla. Silloin Ressu sujahtaa salaman nopeasti tyynylle ennen kuin joku istuu sille.
 Tässä nyt oli jonkun verran ja lisään kun tulee mieleen. Jos joku muuten tietää selityksen näille outouksille (ovatko ne esim. vihjailuja) niin kirjoittakaa  reippaasti kommentteihin.