No, Ressu ei ole varmaan ikinä käyttäytyny noin HYVIN! Se oli ihan rauhassa siellä ja ei pomppinut joka suuntaan, vaan istuskeli siinä vaan ja katseli muita koiria. Etukäteen jännitti sen eroahdistus, eli miten sujuisi se, että sen pitäisi lähteä vetämään eri suuntaan perheestä, mutta sekin oli turha pelko. Häivyttiin siitä sen läheltä vähän ennen Ressun lähtöä, ja se veti ihan huippukovaa sen ensimmäisen mäen.

Matkan varrella se oli kuulemma myös vetänyt tosi hyvin, vaikka ne reitin mäet oli yhtä tuskaa kävelläkkin. Rata oli siis 2,5km pitkä ja aikamoista ylös-alas vuoristorataa. Vikat metrit Ressu veti TOSI kovaa, kun me oltiin maalissa kutsumassa. Eli meni paremmin, kun olin osaannut edes toivoa. :)

Sijoitus taisi olla 9/31, eli ei sekään yhtään paha, yli puolen välin päästiin Ressun elämän toisissa kilpailuissa. Aika oli 11.59min. :)

Ressusta näki, miten ylpeä se oli kilapilun jälkeen, se kulki oikein nokka pystyssä. Toimitsijatkin ihmetteli, kun Ressu vaan touhusi kilpailun jälkeen, kun he yrittivät tarkastaa jotain. Yleensä koirat kuulemma VÄSYVÄT sen juoksun jälkeen, mutta he eivät taida tuntea Ressua :D Sillä oli huomattavasti enemmän virtaa juoksun jälkeen, kun ennen sitä.

Kuvia otin muutaman, koitan siirtää tässä lähipäivinä. :)