Huomenna on Riihimäellä canicrossin SM-kisat. Ressu ja Pertti menee harrastusluokan, koska muihin ei voi osallistua, jos ei kuulu mihinkään seuraan. Tosin ehkä parempi alottaa vähän rennommin. :) Luokassa on, jos oikein laskin, 31 osallistujaa, eli taso on aikas kova. Mutta ei me kyllä sinne olla oikeastaan mitään voittoa olla menossa metsästämään, katsotaan miten Ressu osaa käyttäytyä ton luokan kisoissa ym. :)

Harjoteltu ollaan sen verran, että ollaan vetämistä palauteltu Ressun mieleen ja harjoteltu perheestä poispäin juoksemista, sillä se ei tolta koiralta kovin helposti luonnistu, mutta nyt vähän paremmin :) Huomenna aamulla pitää herätä aikaisin ruokkimaan Ressu ja viemään kunnon aamulenkille ennen lähtöä. Täältä on Riihimäelle n. 30min matka ja paikalla pitäisi olla klo. 8-10 välillä. Meidän koirakko lähtee juoksemaan klo. 11.47.

Ressu on ilmeisesti luokkansa ainoa perro. Sääli. Lähtölistat löytyvät osoitteesta  www.riihimaenagility.net/CR2009/lahtolista_lauantai.htm. Huh, kaikilta vaan sitten peukut pystyyn siinä 12 paikkeilla niin tulee oikeeseen osotteeseen :)