No nyt on tosiaan päässyt tulemaan TOSI pitkä päivitystauko.

Eipä tässä oikeastaan ihmeempiä ole tapahtunutkaan. Ikinä ei vielä ole sattunut kamera mukaan, kun mennään Ressun kanssa pitkiä luistelulenkkejä. Nyt kun sain oikein kunnon kameran, voisi joskus vaikka yrittää ottaa. Ressun kanssa ollaan käyty melkein joka toinen päivä siis pitkä (n. 6km?) Lenkki luistellen/Ressu juoksee. On siitä canicross harjoittelusta ollutki kovasti hyötyä, Ressu osaa vetää käskystä super hyvin.

Ressun pelot alkavat olla jo yleinen vitsi, se on välillä TOSI säikky. Sen lähellekkään ei voi mennä, jos kädessä on esim. sakset, lautanen, hiusharja, kynsiviila ym. Välillä se menee tosi vaikeaksi, kun koira juoksee jopa uusia lelujaan pakoon. Kyllä se yleensä onneksi kuitenkin tottuu esineisiin, joten ei siinä sen suurempia ongelmia. Tosin välillä ohikulkijat katsovat piitkään, että mitä me sille koiralle ollaan oikein tehty, kun se menee paniikkiin nähdessään STOP- merkin. Myös muiden koirien tapaamisessa on välillä vaikeuksia. Jotkut koirat menee, mutta esim. isot tai mustat koirat saavat Ressun raivon partaalle. Enää sitä ei viitsi viedä koirapuistoonkaan, kun se ei oikein tule (poikkeuksia lukuunottamatta) muiden koirien kanssa toimeen. Mutta onneksi on niitä koiria, joista se oikesasti tykkää, ja joiden kanssa se jaksaisi leikkiä öitä myöten :)

Nyt rupesin katsomaan taas seuraavia canicross kilpailuja, mutta taitaapi olla, että kisoja tulee vain muutaman kerran vuodessa. :/

Niin, ja HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! :)