Oltii tänään Vantaalla Mätsärissä. Ei mennyt kovin hyvin, se oli suoraan sanoen katastrofi.
Aluksi meni hyvin, Ressu seisoi paremmin, kun mitä se on ikinä harjoitellessa seissyt, mutta sitten se huomasi isäni, joka seisoi kehän reunalla. Ressu kääntyi ympäri ja istui, kuin olisi pyytänyt lupaa mennä sinne. No käänsin sen vain tyynesti uudelleen ympäri ja houkuttelin sen seisomaan sen aikaa, kun tuomari tutki. Sen Ressu antoi tehdä nätisti, mutta sitten lähdettiin ravaamaan (edestakas) Ressu meni nenä kiinni maassa ja ryhtyi nykimään muiden koirien luokse. Ikään kuin se ei olisi muutenkin mennyt huonosti, Ressu kiskaisi itsensä vapaaksi. Se ei kuitenkaan onneksi tajunnut lähteä, vaan jäi paikalleen jököttämään, jotta sain sen kiinni. No mentiin uudelleen ja saatiin sininen nauha.
 Sinisten kehässä Ressu oli aluksi nätisti, kunnes se päätti taas pyörähtää ympäri ja istua. Käänsin sen muutaman kerran, tuloksetta. Sitten päätin, että seiskööt sitten väärinpäin, kunhan seisoo. No niin päin se onnistui paremmin, mutta ravatessa se meni taas nenä kiinni maassa ja otti vähän laukka-askeleitakin.
 No jäätiin (yllätys, yllätys) sijan alapuolelle ja silloin vähän harmitti, mutta nyt osaa jo nauraa sille ja sitä paitsi kokemustahan tuosta vain tuli. Muutenkin Ressu oli kehän nuorin koira ja minä nuorin handler, muut olivat jo kokeneita näyttelykoiria.
 No uudelleen yrittämään, seuraavan tilaisuuden tullessa. :)
(kuvia lisäilen kun siirrän koneelle)