Ah, vihdoinkin saatiin Ressun kanssa JOTAIN aikaiseksi, ei sillä, nyt olen ahkerasti etsinyt Ressulle näyttelyäkin syksyn mittaan. Löytyi muutama, mihin me sitten varmaan menemme. :)
 No, mehän alotettiin ihan kunnolla (tähän kohtaan tulee kunnon tättärää soolo trumpetilla) toko! Tänään kläytiin ensimmäistä kertaa harjoittelemassa Hessun kanssa oikein ryhmässä. Ryhmämme oli ihanan pieni, mutta ohjaaja huomasi tietenkin Ressun piilevät kyvyt ja siirsi meidän toiseen, edistyneempään, ryhmään.
 Tokoilu oli ihanaa, ja Ressu meni yllättävän hyvin. Koti oloissa elukka ei yleensä jaksa keskittyä, mutta se oikein keimaili kentällä. :)
 Seuraaminen meni niin hyvin, että ohjaajan kehuista ei meinannut tulla loppua, kun Ressu seurasi katse värähtämättäkään. Olisin kyllä mieluusti pysynyt tuossa ryhmässä, koska se oli niin mukavan pieni, mutta jos koutsi haluaa meidän siirtyvän jättiryhmään, niin mikäs siinä.Tuntuu nyt siltä, että tuo toko taitaa olla se meidän laji, mutta ehkä joskus agilitya... We will see it someday...
 Niin, ja vielä siitä, että naapuruston narttukoira sai juuri juoksut ja Ressu on siitä ihan sekaisin... Niin kyllä taitaa olla vähän muutkin urokset, lukuunottamatta juuri naapriin muuttanutta leikattua urosta. On se varmaan helppoa, kun ei tarvitse koko ajan pitää koiraa kiinni, kun ei ole karkaus pelkoa. Juuri ennen niitä juoksuja me juuri harjoittelimme kunnon ulkoilua vapaana... -.-
1769868.jpg
Vähän vanhempi kuva, jossa Ressu kaljuilee vielä :)